Wrap met kip en avocado

Ideaal gerechtje als lunch of zelfs als een snelle avondmaal. De wrap is zeer gemakkelijk te maken en klaar in een mum van tijd. Het leuke aan dit recept is dat je de sidedishes zelf kan toevoegen naar smaak.

Bereidingstijd 5 min

Kooktijd 15 min

Portie 4 personen

Wat hebben we nodig?

– 4 wraps (liefst volkoren)

– 360 g kippenblokjes

– 3 avocado’s

– 60 gr magere natuuryoghurt

– kippenkruiden

– 2 el olijfolie

– peper en zout

– 8 plakjes cheddar kaas (light)

Hoe maken we de wrap?

1. Bak de kippenblokjes in een beetje olijfolie en doe er de kippenkruiden bij.

2. Plet de avocado’s met wat yoghurt, peper en zout.

3. Leg de wrap op een bord en besmeer met laagje guacamole (de geplette avocado).

4. Leg er per wrap 2 sneetjes kaas op.

5. Doe de stukjes kip erbij.

6. Rol de wraps op en plaats ze langs elkaar in een ovenschotel.

7. Zet ze eventjes in de oven tot de kaas gesmolten is

Extra

lekker hierbij is een koud slaatje van tomaat en rode ui, met wat olijfolie, peper en zout. Ook kan je met de rest van de yoghurt een lekker fris sausje erbij serveren. Doe wat honing, olijfolie, peper en zout bij de yoghurt.. en Voila..

 

…smullen maar! 

Categories: Ongecategoriseerd

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *