Werkwijze

1e consultatie (±1 uur) —— €50 

Tijdens een eerste consultatie is het de bedoeling dat ik een duidelijk beeld krijg van je voedingspatroon en van je voedingstoestand. Daarom doe ik eerst een volledige meting van het lichaam (gewicht, lengte, buikomtrek, vetmassa) , gevolgd door een uitgebreide voedingsanamnese.

Ook bespreken we je doel, je verwachtingen en je motivatie.

Na het eerste consult krijg je al enkele werkpunten mee tegen de volgende consultatie. Het effectieve dagschema wordt uitgewerkt tegen de volgende afspraak.

*Meenemen naar een eerste consult: eventuele verwijsbrief van de huisarts en laboresultaten.


2e consultatie (±40 min) —— €40

De tweede consultatie wordt meestal de week nadien ingepland. Tijdens een tweede consultatie wordt het door mij opgestelde voedingsschema overlopen en besproken. Hier wordt er ook voldoende tijd voorzien voor eventuele feedback en vragen.


Opvolgconsultaties (±30 min) —— €25

De opvolgconsultaties kunnen ingepland worden zoals je dat zelf wilt. Sommige patiënten hebben graag wekelijkse opvolging, terwijl anderen slechts eens per maand een opvolgconsult hebben. Dit is zeer persoonlijk.

Tijdens een opvolgconsult wordt er steeds opnieuw gewogen en kunnen eventuele valkuilen of moeilijkheden van het dieet besproken worden.

*Indien u samen met uw partner naar de praktijk komt geldt er een aangepast koppeltarief (x1,5)

*Indien u door onvoorziene omstandigheden de afspraak niet kan nakomen, gelieve dan 24u op voorhand te verwittigen.

*Gelieve cash geld mee te brengen (geen bancontact aanwezig)

Klik hier als je je afvraagt of je recht hebt op een terugbetaling.